Era un barbat normal, care isi intretinea familia din pescuit, cand a suferit un accident teribil! E socant ce a patit acest barbat de a ajuns in halul acesta. De PATRU ANI se chinuie medicii sa-l vindece

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 07 sep 2017, 13:31

Alejandro Ramos Martínez, un culegator de fructe de mare din Peru, a ajuns recent pe prima pagina a publicatiilor din intreaga lume dupa ce, in urma unui accident teribil, a ajuns sa arate ca un balon uman.

Alejandro s-a ridicat prea repede la suprafata de la o adancime de peste 30 de metri, motiv pentru care azotul din sangele sau s-a transformat in bule uriase, care s-au lipit de muschii sai, capatand un aspect diform.

 

In cazuri usoare, decompresia rapida provoaca oboseala, ameteli, greata si dureri ale aritculatiilor iar in cazurile  grave duce la paralizie si chiar moarte. Efectele decompresiei rapid asupra lui Alejandro sunt unice.

 

 

In umra incidentului, greutatea sa a crescut cu 30 de kilograme si a ramas cu dureri ingrozitoare si hipertensiune

 

Accidentul sau a avut loc in urma cu patru ani, insa medicii inca incearca sa ii elimine bulele de azot din corp. Deoarece sunt atasate de muschii sai, eliminarea chirurgicala nu intra in calcul.

 

Pana acum, i-a fost eliminata 30% din cantitatea de oigen prin administrarea de oxigen pur intr-o camera de depresurizare, la o presiune ambientala mai mare decat cea atmosferica. Se estimeaza ca Martínez ar avea nevoie de cel putin inca 100 de astfel de sedinte.

 

Taguri: