Era un inger de fata, insa nu ii placea deloc felul in care arata, asa ca a hotarat sa se schimbe. Rezultatul e cutremurator: acum, de fiecare data cand o vad, parintii ei incep sa planga! Uite ce si-a facut fata asta la corp

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 01:25

Tanara din imaginile alaturate, pe nume Sara Night, a suferit o transformare fizica uluitoare, care i-a socat pe apropiatii ei.

Fata, acum in varsta de 32 de ani, era admirata de toti cei din jur pentru frumusetea ei fizica. Insa in mod inexplicabil aceasta a hotarat sa isi schimbe complet infatisarea.

A inceput prin a se tatua ajungand, in cele din urma, sa aiba 70% din suprafata corpului acoperita de cerneala. Nu s-a oprit aici. Si-a despicat limba si si-a pus mai multe piercing-uri, inclusiv in obraji.

Insa poate cel mai nebunesc lucru pe care l-a facut a fost sa isi injecteze in globii cristalini cerneala albastra; a hotarat sa faca acest lucru, desi exista un risc

serios de a ramane oarba pentru tot restul vietii.

Iata cum arata acum. Ce spuneti despre transformarea ei?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”