Era un INGER, insa a suferit o transformare SOC! Doctorii au MUTILAT-O

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:56

Din dorinta de a arata cat mai bine, femeile ajung de multe ori sa apeleze la operatiile estetice. Unele nu stiu insa cand sa se opreasca si ajung astfel sa arate ca niste adevarati monstri.

Este si cazul Sandrei Sabrock, un fost model, care in urma cu 21 de ani uimea pe toata lumea cu fizicul ei ca de inger. Nu stim care a fost cauza, insa ea a inceput sa isi faca o serie de interventii chirurgicale.

Si-a marit fesele si buzele. Cel mai mult a investitit insa in sani, care sunt atat de injectati incat pielea dintre ei sta sa crape.

Mai mult, chipul a suferit atatea modificari incat acum pare lipsit de orice expresie. Vedeti transformarea ei in galeria foto de mai jos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.