"Era un lucru normal ca la scoala sa ai paduchi!' Ce VEDETA recunoaste ca a avut astfel de probleme cand era mica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:41

Oglinda-oglinjoara, oare cine are cel mai frumos par din tara? Pentru vedetele noastre parul este o carte de vizita, iar averi sunt investite pentru ca podoaba capilara sa straluceasca de sanatate si frumusete la lumina bliz-urilor de paparazzi!

Pana sa isi faca aparitia la un eveniment monden, vedetele se streseaza nevoie mare! Ce tinuta sa aleaga? Ce accesorii sa poarte? Ce coafura sa adopte? Aici ne oprim. La capitolul podoaba capilara. Oare un par frumos necesita…o investitie pe masura?

Unele se chinuie, altele au de la mama natura un par rezistent! Un par gras si nespalat este respingator, asa ca oare de cate ori trebuie sa te speli pe cap daca nu vrei ca podoaba ta capilara sa aiba un aspect neplacut?!

Singura care nu se spala deloc pe par…acasa, este Clara Rotescu! Ca veni vorba de coafor….Salonul
este cea de-a doua casa a vedetelor?!

In numele stilului vedetele isi intind parul cu placa, il bulceaza cu ondulatorul, il tapeaza, il fixeaza si il coloreaza in fel si chip! Iata ce poti pati, daca exagerezi! Oana Roman, a fost nevoita sa renunte la blond, pentru ca altfel ar fi ajuns ca Sinead O Connor!!!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.