Era un tanar plinut, dar s-a transformat intr-un adevarat sex simbol. Nu o sa-ti vina sa crezi care e SECRETUL lui!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:48

Colin Mullane, un tanar in varsta de 25 de ani din Marea Britanie avea probleme cu kilogramele in plus, inca din adolescenta.

Visase dintodeauna sa aiba un trup bine lucrat, insa, avea o mare problema: nu se putea abtine din mancat. Cel mai mult ii placea mancarea gatita de mama lui. Collin Mullane obisnuia sa ia cina adesea in familie, alaturi de parintii lui, iar masa era una imbelsugata.

Deoarece se plangea mereu ca este gras si ca nu se simte bine in pielea lui, parintii i-au facut cadou un abonament la sala.

Dupa cateva sedinte, Collin si-a dat seama ca visul lui poate deveni realitate daca se straduieste indeajuns, dar mai ales daca tine si putina dieta.

Ce credeti ca a facut in continuare? Spre neplacerea mamei sale, tanarul a renuntat la mancarea gatita. In prezent Collin este foarte atent la ceea ce mananca. A renuntat la grasimi si snacks-uri pe care le-a inlocuit cu carne slaba si salate. Si cel mai important, sustine el, nu mai mananca seara.



Intr-un an de zile Collin Mullane a reusit sa slabeasca 35 de kilograme. Arata trasnet acum, iar fetele nu-si mai pot lua ochii de el!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: mirror.co.uk