„Era un vânzător ambulant”. Povestea de viață a lui Caner Cindoruk, protagonistul serialului „Infidelul”

Autor: Bianca Vidoi

Caner Cindoruk

Sursa: Instagram canercindoruk

Caner Cindoruk este îndrăgit de românii din țară pentru rolul principal jucat în serialul „Infidelul”.

Caner Cindoruk este un actor de succes din Turcia, cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în serialul fenomen „Infidelul”. Deși cariera actorului este în continuă dezvoltare, Caner Cindoruk nu uită niciodată de unde a plecat, povestind cu fiecare ocazie despre povestea dificilă a vieții sale, trecând de la un vânzător ambulant la un actor celebru.

Povestea de viață a lui Caner Cindoruk, protagonistul serialului „Infidelul”

Caner Cindoruk este îndrăgit de milioane de persoane din lume pentru rolul lui Volakn din serialul turcesc „Infidelul!. Acesta a ajuns rapid în topurile actorilor din Turcia, însă puțini admiratori îi cunosc adevărata poveste de viață. Deși actoria i se potrivește perfect, Caner Cindoruk a fost nevoit să treacă printr-o perioadă dificilă pentru a își ajuta familia să supraviețuiască.

Tatăl lui Caner Cindoruk era vânzător ambulant, iar într-un moment în care familia sa se afla într-un punct financiar vulnerabil, actorul a decis să îl urmeze pe tatăl său și să devină vânzător ambulant pentru o

perioadă. „Tatăl meu nu putea câștiga bani scriind și era un vânzător ambulant. Am început să lucrez cu el de la o vârstă foarte fragedă, cunosc bine strada și asta a contribuit foarte mult la performanța mea”, a explicat Caner Cindoruk pentru clarin.com.

Citește și: Volkan din serialul Infidelul, apariție învăluită în mister! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk, în compania unei femei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Deși copilăria și adolescența actorului au fost dificle pentru Caner Cindoruk și familia acestuia, membrii familiei au învățat să se concentreze pe conexiunea lor și dragostea pe care o poartă unul pentru celălalt, în loc să pună pe primul loc lipsurile materiale.

Cine l-a ajutat pe Caner Cindoruk să urmeze o carieră în actorie?

Caner Cindoruk își dorea să își ajute familia, aceasta aflându-se într-o stare financiară destul de proastă, motiv pentru care a început să fie vânzător ambulant, asemenea tatălui său.

Cu toate acestea, unchiul său, Erdal Cindoruk, un actor de teatru celebru, l-a ajutat pe acesta să își găsească un loc în care să se simtă liber și relaxat, lumea teatrului. „Ne-a invitat să învățăm despre artă și m-a introdus în teatru”, a explicat actorul pentru aceeași sursă. 

Caner Cindoruk a făcut astfel parte din compania de teatru din orașul său natal timp de un deceniu, ajungând să aibă o experiență în fiecare domeniu, de la decor la costume și iluminat.

Anul 2006 a fost cel în care s-a schimbat cursul vieții lui Caner Cindoruk, după ce a decis să se mute la Istanbul cu prietenii din copilărie, unde a debutat în filmul „Beynelmilel”.