Erau extrem de grasi si sufereau de obezitate morbida, dar au reusit sa slabeasca 140 de kilograme intr-un an, desi au mancat in continuare pizza si fast food! Trebuie sa vezi cum au reusit acest lucru si cum arata acum

Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 00:25

Danny si Lexi Reed au reusit o transformare fizica remarcabila, de care sunt foarte mandri.

Cei doi tineri, care formeaza un cuplu, au ajuns sa sufere de obezitate morbida din cauza obiceiului de a lua masa in oras in fiecare seara. Au ajuns astfel, de la niste persoane perfect normale, sa cantareasca 127, respectiv 218 kilograme.

"Mereu imi era frica sa nu rupem scaunele cand ieseam in oras. Nu mancam niciodata legume, bagam in noi doar prajeli si fast food, cel putin 4.000

de calorii de caciula zilnic. De fiecare data ne spuneam, la inceputul anului, ca vom slabi, dar nu reuseam sa ne tinem de rezolutie. Cu toate astea, totul s-a schimbat in ianuarie 2016. Am realizat ca greutatea excesiva ne controleaza vietile si ca am ajuns sa avem de suferit din cauza ei. Aflasem si ca aveam pre-diabet, nu mai puteam continua asa", marturiseste Lexi.

Cum au reusit sa scape de 140 de kilograme intr-un an? In mod surprinzator nu au tinut diete stricte, nici nu au avut un program draconic de sala.

"Mancam tot ce ne placea: pizza, fast food, nu am renuntat la absolut nimic. Secretul? Marimea portiilor. Nu mai luam 3 porti, ne rezumam la cate o portie mica. Am facut si miscare, dar nu pot sa zic ca am exagerat la acest capitol. Rezultatul? Am slabit amandoi 140 de kilograme intr-un an, si nu vrem sa ne oprim aici!", a mai spus Lexi.

Iata cum arata acum cei doi:

 

 

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.