Erau fericiti ca vor deveni parinti, dar totul s-a terminat tragic! Motivul cutremurator pentru care acesti tineri s-au fotografiat cu bebelusul lor nascut mort si l-au aratat tuturor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:21

O tanara din Marea Britanie a avut parte de o experienta trista, pe care nu o va uita niciodata.

Totul a inceput in momentul in care, insarcinata fiind, ea a inceput sa aiba dureri foarte mari in zona abdomenului. Speriata, s-a dus de urgenta la cel mai apropiat spital pentru a vedea ce se intampla.

A ramas stupefiata in momentul in care medicul din camera de garda i-a spus sa ia un paracetamol si a trimis-o acasa. Angela Owens a refuzat insa sa plece, insistand sa i se faca un control de specialitate.

Dupa doua ore de asteptare, cineva a preluat cazul ei. S-a descoperit ca situatia este foarte grava si a fost bagata de urgenta intr-o sala de operatie, insa a fost prea tarziu. Bebelusul din pantecele ei a venit pe lume fara suflare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Indurerati, cei doi

parinti au luat o decizie foarte grea: au hotarat sa faca o sedinta foto cu micutul mort, pentru a pastra amintirea lui. In cele din urma, au dat in judecata spitalul si au fost despagubiti.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.