Erau in culmea fericirii ca au devenit parinti, dar nu intelegeau de ce copilul lor nu deschide ochii, desi trecuse o saptamana de la nastere. S-au dus la un control, dar doctorul le-a dat o veste infioratoare! Uite ce avea copilul

Autor: B.M.
Actualizat: 11 mar 2017, 13:11

Doi tineri din China au avut parte de un adevarat soc in momentul in care au aflat un adevar crunt despre bebelusul lor.

Au fost in culmea fericirii cand au devenit parinti. Totul parea perfect, copilul a primit nota 10 la nastere iar mama s-a recuperat extrem de rapid, fiind externata dupa doar 2 zile de la nastere.

Insa acasa acestia au observat ca cel mic nu deschide ochii. La inceput nu au dat importanta acestui lucru, crezand ca e ceva normal. Au inceput insa sa-si puna semne de intrebare dupa o saptamana, asa ca in cele din urma au luat decizia de a merge la un control de specialitate.

Dupa o examinare scurta si cateva teste, au primit un verdict socant din partea medicilor: bebelusul venise pe lume de fapt fara ochi!

Nimeni nu stie cum de a fost omis acest detaliu extrem de important la nastere! Parintii sunt distrusi si sunt hotarati sa dea in judecata maternitatea la care au nascut.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.