Erau in culmea fericirii dupa nunta, dar acum toti apropiatii lor plang cu lacrimi amare! Ce s-a intamplat cu acesti doi tineri frumosi, la doar 6 zile de la casatorie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 20:00

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Marea Britanie prin duritatea lui.

Lynette si John Rodgers erau in culmea fericirii dupa ce si-au oficializat relatia, avand parte de o nunta ca in povesti.

Pentru a marca evenimentul cum se cuvine, la sase zile ei au plecat in luna de miere, o excursie intr-o statiune exotica din Africa de Sud.

Doar ca nu s-au mai intors acasa niciodata. Trupurile lor neinsufletite au fost gasite pe o plaja din Golful Plettenberg.



Se pare ca cei doi s-au aventurat in apele oceanului si au fost prinsi de curenti. Familiile indurerate se pregatesc acum de inmormantare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.