Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, transformare uluitoare de look! Iată cum arăta celebrul actor în urmă cu șapte ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2024, 19:15

Erdal Küçükkömürcü, marele actor care dă viață persoanjului Erman Arsen, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta renumitul actor înainte de începerea filmărilor pentru îndrăgita producție!

Erdal Küçükkömürcü este considerat o figură emblematică a cinematografiei turcești. În cei peste 40 de ani de activitate intensă pe platourile de filmare, îndrăgitul actor a jucat în multe producții de excepție care i-au adus mari succese și celebritate. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte îndrăgitul actor este serialul Tablou de familie în care a dat viață personajului Erman. Arsen, un rol dificil care i-a adus încă o mare reușită pe plan profesional.

Cum arăta renumitul actor Erdal Küçükkömürcü în urmă cu șapte ani

Erdal Küçükkömürcü are 66 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi roluri în producții de succes, dar și cu apariții de senzație în mediul online. Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2021, când a jucat în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Güven Çelebi.

Iar anul acesta a revenit la Kanal D în producția Tablou de familie, în rolul avocatului Erman Arsen, care i-a adus de asemenea o mare reușită în carieră.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Yiğit Kirazcı a părăsit distribuția serialului “Tablou de familie”, în care a jucat rolul Yildirim! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

De curând, renumitul actor a publicat pe contul lui de Instagram, o imagine de senzație realizată cu șapte ani în urmă, când nu avea barbă. Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți de transformarea acestuia pe parcursul anilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Erdal Küçükkömürcü, o carieră strălucită în domeniul actoriei, de peste 40 de ani

Născut în 1958, în Ankara, Erdal Küçükkömürcü a crescut și a studiat în orașul. După aboslvirea liceului, acesta a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat. La scurtă vreme după încheierea facultății, actorul a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde a dovedit un talent desăvârșit și a fost rapid remarcat casele de producție.

Citește și: Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

În 1992, Erdal Küçükkömürcü a debutat și pe platourile de filmare ale filmului Çıplak: Ali Özgentürk, iar doi ani mai târziu a fost cooptat să joace și primul sau rol într-un serial de televiziune, intitulat Kurtuluş, care de asemenea i-a adus o mare reușită și totodată i-a deschis calea către noi oportunități pe plan profesional.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.