Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2024, 23:28
video Foto(4)

Cine este și câți ani are Erdal Küçükkömürcü, actorul care da viață personajului Erman Arsen în producția „Tablou de familie”! Iată ce familie frumoasă are renumitul actor!

Erdal Küçükkömürcü face parte din generația de aur a cinematografiei turcești și își surprinde fanii în continuare cu noi proiecte de excepție. În cele peste patru decenii de activitate pe platourile de filmare, Erdal Küçükkömürcü a cucerit publicul cu rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de anvergură, care i-au adus mare succes și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori turci. Unul dintre cele mai recente roluri jucate a fost cel din serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Erman Arsen, un avocat de succes, un rol dificil care i-a adus celebrului actor încă

o reușită pe plan profesional. Dincolo de carieră fulminantă, Erdal Küçükkömürcü este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită, care îl motivează neîncetat.

Cine este și câți ani are Erdal Küçükkömürcü, actorul care da viață personajului Erman Arsen în producția „Tablou de familie”

Erdal Küçükkömürcü s-a născut în anul 1958, în Ankara, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și sprijin pentru a studia în domeniul actoriei așa cum visase încă din perioada copilăriei.

După absolvirea liceului Erdal Küçükkömürcü a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat din Ankara. La scurtă vreme după încheierea facultății, actorul a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru actorie.

Citește și: Cine sunt personajele centrale ale serialului “Tablou de familie”, de la Kanal D

În anul 1992, Erdal Küçükkömürcü a debutat și pe platourile de filmare ale filmului Çıplak: Ali Özgentürk, iar doi ani mai târziu a fost cooptat să joace și primul sau rol într-un serial de televiziune, intitulat Kurtuluş, care de asemenea i-a adus o mare reușită și totodată i-a deschis calea către noi oportunități profesionale. Dincolo de platourile de filmare, Erdal Küçükkömürcü este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece are o căsnicie reușită alături de soția lui, care i-a dăruit un fiu minunat ce a depășit deja vârsta majoratului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Erdal Küçükkömürcü, un soț devotat și un tată exemplar

Publicul din România l-a cunoscut pe marele actor, care este considerat o figura emblematică a cinematografiei turcești, încă din anul 2015, când a jucat în serialul Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, iar apoi a revenit la Kanal D în producția Fiica ambasadorului, în care a jucat rolul Guven Çelebi, iar în prezent a apărut din nou pe micile ecrane în serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Erman Arsen, un avocat de succes.

Citește și: Güven Çelebi din serialul Fiica ambsadorului, o figura emblematică a cinematografiei din Turcia! Celebrul actor Erdal Küçükkömürcü, un tătic și un soț devotat, dincolo de platourile de filmare!

În viața de zi cu zi, Erdal Küçükkömürcü este un bărbat la fel de împlinit și fericit deoarece are o familie frumoasă, alături de soția lui și de fiul lor pe care îi adoră și le dedică toate reușitele sale profesionale.