Erika Isac, autoarea piesei „Macarena”, le dă peste nas criticilor: „A fost o surpriză și pentru mine”. Care este mesajul real al piesei, dar și cine este „Mirel din Turnu Măgurele”

Autor: Diana Bostan

Erika Isac vorbește despre mesajul piesei „Macarena”

Sursa: Instagram: erikaaaisac

Erika Isac, autoarea piesei „Macarena”, a vorbit despre criticile apărute în mediul online, dar și despre versurile controversate ale melodiei.

Piesa feministă „Macarena”, interpretată de Erika Isac, a reușit să strângă într-o săptămână nu mai puțin de 2,8 milioane de vizualizări. Versurile și videoclipul piesei au creat o adevărată furtună în mediul online, iar tânăra artistă vine și cu o explicație pentru cei care s-au rezumat doar la cuvintele ”obscene” și la imaginile controversate.

Mesajul piesei „Macarena” a împărțit internetul în două

Piesa artistei Erika Isac a stârnit o adevărată dezbatere în rândul ascultătorilor, generând atât reacții negative, cât și mii de mesaje de susținere. Expunând un mesaj considerat controversat, Erika Isac a fost conștientă că lansarea piesei sale ar putea atrage și critici vehemente. Cu toate că a fost pregătită pentru reacții negative, artista a recunoscut că acestea nu au fost o surpriză, dat fiind că s-a aventurat într-un teritoriu artistic marcat de provocări și interpretări diverse.

Erika Isac a declarat, în cadrul unui interviu, faptul că melodia ei a abordat un mesaj controversat și că se bucură să atragă atenția publicului larg cu un astfel de mesaj, în loc să ofere doar o piesă exclusiv de divertisment. Ea a exprimat satisfacția că piesa sa nu se rezumă doar la divertisment, ci provoacă și generează discuții mai profunde.

Citește și: Marian Godină, solidar cu femeile! Gestul polițistului după ce a văzut o doamnă în pericol: „Alesesem să intervin”

Nu am scos Macarena ca să fie hit, pentru că nu mă așteptam să o primească oamenii atât de bine. Am subestimat publicul drastic. A fost o surpriză și pentru mine. ”, a spus Erika Isac, pentru Pagini de media.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Cântăreața a menționat că reacțiile negative nu au avut nicio influență asupra ei, întrucât a primit un număr semnificativ de reacții pozitive. Ea a afirmat că percepe reacțiile negative doar ca pe o manifestare de frustrare și a adăugat că le abordează cu o atitudine mai detașată.

La ce face referire piesa „Macarena”

Erika Isac a dezvăluit, pentru sursa menționată anterior, faptul că versurile melodiei au fost compuse încă din vara anului trecut, găsindu-și inspirația în propriile sale experiențe și în poveștile femeilor din cercul său social.

Citește și: De ce a filmat Erika Isac dezbrăcată în videoclipul piesei „Macarena”: „Cameramanul a fost, într-adevăr, fericit”. Răspunsul artistei

Artista a subliniat că piesa este evident bazată pe propriile sale experiențe și, din păcate, reflectă și trăirile tuturor femeilor din cercul său. Ea a menționat că, deși nu a avut experiențe de abuz grav, precum abuzul sexual, este conștientă că există femei care au trecut prin astfel de situații și nu poate rămâne indiferentă față de aceste realități.

„Am încercat să expun în versuri realitatea abuzurilor și realitatea victimelor și mi-am dorit să se facă auzit un astfel de mesaj. Este foarte importantă siguranța femeilor, este importantă siguranța tuturor, dar mai ales a femeilor, pentru că trăim într-o lume a bărbaților”, a mai spus Erika Isac.

Cine este „Mirel din Turnu Măgurele” din piesa „Macarena”

„Dansează fetele, nu-nțeleg care-i problema, s-a trezit Mirel din Turnu Măgurele să ne facă educaţie: «Fă, voi aveți probleme»”,  sunt versurile în care Erika Isac l-a menționat pe „Mirel din Turnu Mugurele”.

Erika Isac a dezvăluit că „Mirel din Turnu Măgurele” este acel individ care deține o opinie în legătură cu orice. Artista a menționat că „Mirel din Turnu Măgurele” exprimă păreri despre orice, identificându-se în diverse roluri, cum ar fi medic în timpul pandemiei de COVID, politician în perioada alegerilor, sau expert în feminism, misoginism și misandrism în momentul lansării piesei "Macarena" de către Erika Isac. Ea a adăugat că, deși Mirel are numeroase opinii, acestea par să fie superficiale și lipsite de documentare corespunzătoare.