Erika Isac, cântăreața care a devenit celebră la doar 6 ani, iubire cu năbădăi: "Când ne-am cunoscut, era într-o relație"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 iun 2023, 01:00

Erika Isac vorbeste in premiera despre relatia cu iubitul ei

Sursa: Instagram

Cantareata a facut cateva dezvaluiri despre inceputurile carierei sale in muzica, despre succesul pe care il are in prezent, dar si despre viata personala.

Erika Isac este cunoscuta publicului din câteva show-uri de talente unde s-a făcut rapid remarcata și încă de la o vârstă foarte frageda. Însă, munca și talentul au mers mana în mana, iar acum Erika este pe val datorita muzicii pe care o interpretează. Dar, că toate tinerele, și Erika are la activ povesti de viață impresionante și mai ales o poveste de dragoste așa cum doar în lumea artistica se poate întâlni.

Erika Isac despre relatia ei de iubire

"Se lasă cu telenovele. Eu și Adi am încercat să stam cât mai departe unul de celalalt că să fie safe și pace în lume. Noi am stat departe unul de celalalt, dar s-a întâmplat să fim pusi împreună la unele probe și nu poți fi într-o echipa și să nu vorbești. Și am vorbit, a

mărturisit Erika pentru podcastul Roxanei Nemeș de pe wownews.

Și am început să ne atașam unul de celalalt. Ușor-ușor, s-au clădit chestii. Așa a început relația, cu chestii neobișnuite. Am trecut peste toate, el și-a rezolvat problemele de acasă. Apoi am început să petrecep timp împreună, ne-am și mutat împreună la vreo 3 săptămâni. Eu cu Adi, de când ne-am cunoscut, am locuit împreună, nu ne-am mai despărțit.

Noi știam totul despre noi. Nu a fost nimic nou. Probabil l-a atras naturalețea la mine. Vede în mine calități de artist. Cred că este o atracție la alt nivel. Toate au contribuit la chestia asta. Noi am avut vieți foarte asemănătoare. Avem principii comune, gândim la fel, nu neapărat amoroase.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Erika Isac: "Eu cu Adi stiam totul despre noi"

"Da, am mai auzit niste puncte de vedere. Oamenii ar trebui să înțeleagă că asta este viață. E inevitabil că să se întâmple asta pentru a treia persoana, nu a fost o aventura, ceva trecător. Noi suntem de un an împreună, a fost o chestie la care nu poți să întorci capul.

Este o chimie. Nu este cel mai corect lucru ce s-a întâmplat pentru a treia persoana. Suntem conștienți de asta, a dezvăluit Erika.

 

 

Taguri: