Erisa a dat cărțile pe față! Concurenta a scos la iveală detalii uluitoare din discuția purtată cu Aisa în camera de hotel! „A spus că aveți două clase, că Mihaela e vânzătoare” Iată cum au reacționat băieții

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 apr 2023, 16:15
Foto(4)

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! La doar o zi de la intrarea în emisiune, Aisa și-a arătat adevărata față! Erisa a dezvăluit detalii neașteptate din culisele discuției din camera lor de hotel! „Îmi este frică de Aisa! Aseară m-a amenințat!”

Concurenții din Casa iubirii au venit în cadrul emisiunii pentru a-și caută jumătatea și încearcă zi de zi să se cunoască mai bine și să comunice mai mult, însă de cele mai multe ori aceștia se confruntă cu momente dificile, cu orgolii puternice și cu răsturnări uluitoare de sutuatie. Așa cum s-a întâmplat și în ediția de astăzi, când Erisa și-a luat inima în dinți și a decis să scoată la iveală lucruri șocante din culisele discuțiilor sale cu Aisa, nouă concurență, în camera de hotel.

Erisa a dat cărțile pe față! Concurenta a scos la iveală detalii uluitoare din discuția purtată cu Aisa în camera de hotel

Deși apariția Aisei în Casa iubirii a fost una plăcută și încântătoare pentru majoritatea concurenților din emisiune, iar tânăra părea și ea la fel de încântată de modul în care a fost întâmpinată, în ediția de astăzi, lucrurile au căpătat o turnură neașteptată, deoarece Erisa a scos la iveală detalii șocante despre nouă concurentă.

Vizibil afectată, cu vocea ușor tremurândă și lacrimi în ochi, Erisa și-a luat inima în dinți și a mărturisit tuturor concurenților ce anume i s-a întâmplat recent în camera ei de hotel, acolo unde a fost cazată și nouă ei colegă. Erisa a dezvăluit că în timpul discuției sale cu Aisa, aceasta a amenințat-o și a avertizat-o să nu povestească nimănui despre ceea au vorbit ele în camera de hotel.

Mai mult decât atât, Erisa a recunoscut și faptul că Aisa i-a criticat aspru pe toți concurenții despre care a afirmat că nu au pregătire și sunt perverși.

Erisa: Sunt tensionată, supărată! Îmi este frică de Aisa, pentru că aseară m-a amenințat! Dacă o să-mi permit să vorbesc aici ceea ce vorbește ea cu mine în camera!

Aisa: Cred că poți și să demonstrezi că am zis asta, nu?

Erisa: Dacă nu spui tu, o să spun eu! A vorbit despre toți! A spus că aveți două clase toți de aici! Că Mihaela este o vânzătoare! Și că fetele sunt perverse! Fetele și băieții sunt niște proști și ea n-are ce să discute cu voi!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aisa: Poți să afirmi foarte multe lucruri! Dar trebuie să vii și cu dovezi!

Ionuț: Sincer, eu o cred pe cuvânt pe Erisa!

Radu: Eu o cred, pentru că te-am mirosit din prima zi!

Bianca: Afară cu Aisa! Vot în Gala!

Erisa: Din prima zi în care ai intrat în camera ai zis că nu îți place de Bianca! Și ai început să vorbești urat despre ea!

Citește și: Axi este noul concurent din Casa iubirii. Cum a reacționat carismaticul tânăr în momentul în care Emma l-a sărutat pe obraz! Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Axi din culisele vieții sale! „Nu am avut relații de lungă durată”

Citește și: Dezvăluiri uluitoare de la prima întâlnire a Patriciei cu Laurențiu în afara platourilor de filmare! Iată cum a reacționat Emma! „Te mai gândești la mine?” Marinel s-a arătat și el deranjat de gestul la care a recurs Laurențiu!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.