Erisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a venit să îl cunoască mai bine pe Marinel! Iată cum a reacționat concurentul! „Îmi place vocea ta!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 mar 2023, 18:10

Erisa, noua concurenta din Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Misterul din camera roșie i-a ținut pe jar pe băieți! Erisa, noua concurentă l-a chemat pe Marinel pentru a-i mărturisi că îl admiră din prima clipă în care l-a văzut! „Îmi place de tine și am venit pentru tine!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, surprize de proporții, despărțiri neașteptate, dar și noi concurenți, care vin din dorința de a-și întâlni jumătatea. În Gala de duminică, Radu, Cris și Marinel au ajuns în pragul eliminării, iar în cele din urmă, cei doi băieți au fost salvați de voturile publicului și cea care a părăsit emisiunea a fost Cris, spre marea ei dezamăgire, deoarece și-ar fi mai dorit să rămână pentru a-și caută perechea.

În ediția de astăzi, băieții au fost luați prin surprindere în clipa în care Marinel a fost chemat în camera roșie, pentru că toți s-au gândit că este vorba despre venirea unei noi concurente, care a preferat să îl cunoască mai întâi pe el.

Erisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a venit să îl cunoască mai bine pe Marinel

În ediția de astăzi, băieții din Casa iubirii au fost surprinși de apariția unei noi concurente.

Așa cum s-a mai întâmplat și la venirea altor fete și de această dată, tânăra și-a dorit să îl cunoască mai întâi pe Marinel în camera roșie, între patru ochi, deoarece pe el îl admira cel mai mult încă din prima clipă în care l-a văzut.

Vizibil emoționată însă și încântată în același timp, frumoasa brunetă l-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze pe Marinel, care a fost uluit de prezența ei și inițial și-a dorit să îi afle prenumele, însă tânăra avea pe piept trei prenume: Elena, Denisa și Andreea și i-a cerut concurentului

să aleagă el ce nume îi place.

Întrebată dacă a venit pentru el, tânăra a mărturisit că l-a admirat din prima clipă în care l-a văzut la televizor și i-a plăcut cum arată, însă acum i se pare că arată și mai bine în realitate. Același compliment l-a primit și ea din partea lui Marinel, care s-a emoționat teribil și s-a simțit flatat.

„Am venit pentru ține! Îmi place de tine și am venit pentru tine! Eu te-am văzut foarte frumos! Și acum mi se pare că ești chiar frumos!”, a spus noua concurentă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În cele din urmă, noua concurentă a fost condusă în casa băieților de către Marinel, acolo unde această a făcut cunoștință cu toți și a vorbit despre viața ei.

Tânăra a dezvăluit că poartă numele Erisa și că are 25 de ani și vine din Olanda, acolo unde locuiește de câțiva ani cu familia ei. In prezent studiază la Facultatea de Contabilitate, in Olanda.

Erisa a mărturisit că are și origini iraniene deoarece tatăl ei provine din Iran, iar mama ei este din România și că a trăit o perioada în Iran până când părinții ei au divorțat.

După divorț, mama ei și-a refăcut viața cu un alt bărbat și s-au stabilit toți trei în Olanda de câțiva ani. Aceasta a mărturisit ca își dorește enorm sa îl cunoască mai bine pe Marinel si are de gând sa lupte pentru a-l cuceri. 

Citește și: Nona și Bianca, scandal de proporții în Casa iubirii! Nona i-a adus reproșuri și acuzații grave fostei sale prietene! Iată cum a reacționat Bianca! „Când ai avut nevoie de mine am fost acolo! Te-am ajutat cu multe chestii”

Citește și: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.