Erkan Petekkaya a dat lovitura: cel mai iubit actor turc a cucerit Hollywood-ul! In aprilie se muta in Los Angeles! Ce se intampla cu serialele pe care le filmeaza deja

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 09 mar 2017, 14:15

Anuntul a fost facut in urma unei vizite de 4 zile in Los Angeles, timp in care s-a intalnit cu mai multi producatori americani.

Presa turca a anuntat ca Petekkaya a semnat un contract cu doua case de productie care ii vor reprezenta interesele in America. Astfel, va avea aceeasi impresari ca Robert De Niro, JJ Abrahams, George Clooney, Tom Cruise sau Brad Pitt.

 

La sfarsitul lunii aprilie, Erkan va pleca pentru doua luni in Los Angeles, pentru a invata mai bine limba si cultura americana. Cu aceasta ocazie, reprezentantii sai il vor introduce caselor de productie si actorilor americani.

 

Erkan va incepe filmarile pentru productiile turcesti programate in acest interval in Los Angeles, urmand sa le continue cand se va intoarce in tara. In urma acestui contract, va incasa un onorariu de 10 milioane de lire turcesti (2,5 mil. euro). 

 

 

 

#paramparca @alinaboz

O postare distribuită de Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya) pe

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?