ERKAN PETEKKAYA a plecat in India! Iata cum a fost surprins celebrul actor in aeroport alaturi de sotia lui si vezi ce anume l-a determinat sa ia o astfel de decizie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2017, 16:35

Carismaticul actor are o viata profesionala foarte activa, insa din cand in cand adora sa isi rasfete familia cu vacante in destinatii exotice.


Dupa ce a petrecut cateva zile in America, unde a participat la targul de continut “L.A. Screenings”, din Los Angeles care durează pana in 26 mai, Erkan Petekkaya a revenit in Istanbul cu dorinta arzatoare de a pleca in vacanta.

Citeste si: Frumosul SAFAK din "Dragoste infinita", un tanar actor cu un talent promitator! Iata ce familie frumoasa are carismaticul BERK GUNESBERK si cu ce anume se ocupa in afara platourilor de filmare! VEZI imagini inedite cu parintii sai!

Citeste si: Iti mai amintesti de NURAN din serialul "Bahar: Viata furata"? Celebra Yesim Ceren Bozoglu, a trecut din nou printr-un proces de slabire intens si a pierdut 40 de kilograme! Iata cat de sexy este aceasta la varsta de 41 de ani!

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), in club, alaturi de colegii sai, la petrecerea care a marcat finalul filmarilor pentru serialul-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata cum s-a distrat alaturi de colegii lui si ce declaratii a facut actorul despre prestatia logodnicei sale la Festivalul de Cannes! VEZI un FILMULET FABULOS din timpul petrecerii in club!

Revenit in Istanbul, Erkan Petekkaya a hotarat sa plece in India, intr-o vacanta exotica, pentru a se relaxa alaturi de sotia, dupa luni intregi de munca asidua pe platourile de filmari.

Citeste si: N-O SA-TI VINA SA CREZI ce se intampla in culisele serialului-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata ce fac ACTORII tai preferati, in spatele camerelor de filmat! Vezi un filmulet fabulos in care BURAK OZCIVIT danseaza in pauzele dintre filmari!

Citeste si: DENIZ, bebelusul-fenomen din "Dragoste infinita" este lumina ochilor parintilor sai! Iata cat de mult seamana micuta ARVEN BEREN KUSATMAN cu mama sa si cum a devenit cel mai indragit membru al distributiei serialului! VEZI un filmulet inedit cu adorabila fetita si parintii sai!

Cu cateva ore inainte de a urca la bordul avionului spre India, Erkan Petekkaya a publicat pe contul lui de socializare un filmulet cu sotia sa in care acesta poarta o conversatie relaxata despre calatoria in India.

 

#hindistan #india yolculuk degişik

O postare distribuită de Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya) pe

 

#india #hindistan günaydın

O postare distribuită de Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya) pe

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?