Erkan Petekkaya a suferit o interventie chirurgicala dificila! Iata ce anume l-a adus in aceasta stare si cum a depasit celebrul actor momentele de groaza!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 ian 2018, 12:33

Actorul a fost operat chiar dupa petrecerea de ramas bun organizata cu ocazia incheierii filmarilor pentru serialul "Furtuna pe Bosfor".

Erkan Petekkaya, care a interpretat rolul principal masculin, Cihan, in productia de succes, "Furtuna pe Bosfor", a participat alaturi de toti colegii sai, la petrecerea organizata cu ocazia incheierii filmarilor, insa a doua zi acesta s-a simtit foarte rau si a fost transportat de urgenta la spital. Se pare ca vechea sa problema de sanatate a recidivat, insa de aceasta data cu stari mul mai grave, cu dureri acerbe care au impus o interventie chirurgicala delicata.

Actorul a suferit o operatie de eliminare a pietrelor de la rinichi, la spitalul privat Medistate Kavacik, unde o echipa de medici specialisti au intervenit de urgenta.

Conform declaratiilor venite din partea medicilor, interventia chirurgicala a decurs bine si actorul ca fi externat in cateva zile.

Faimosul actor, Erkan Petekkaya poate fi urmarit in rolul lui Cihan, in serialul "Furtuna pe Bosfor", care va fi difuzat, incepand din aceasta saptamana, in fiecare vineri, de la ora 23:00, imediat dupa serialul "Dragoste infinita".



(sursa: www.acunn.com)

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?