Erkan Petekkaya, aparitie de senzatie in primul lui videoclip! Iata cum arata celebrul actor in postura de cantaret si ce voce incredibila are!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2017, 12:03

Acesta cocheteaza cu muzica de mult timp si este recunoscut in Turcia drept unul dintre cei mai talentati si indragiti actori.

Anul trecut Erkan Petekkaya a participat alaturi de alti 11 actori celebri, la realizarea unui album muzical intitulat "12 inimi", pentru a veni in sprijinul "Fundatiei Inimii" din Turcia.

Cei care au cantat benevol au fost actorii: Oktay Kaynarca, Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Gizem Karaca, Emre Karayel, Özge Gürel, Kadir Doğulu, Murat Han, Aslıhan Gürbüz, Çiğdem Batur, Gözde Mukavelat si Emir Berke Zincidi.

Erkan Petekkaya a ales sa cante o melodie de dragoste, "Divane Aşık Gibi" ("Iubesc ca un nebun") pe care a interpretat-o din suflet cu multa pasiune. Actorul a filmat si un videoclip care a facut inconjurul lumii in spatiul virtual si i-a adus un succes rasunator.

Iata ce voce incredibila are celebrul actor:

 

Erkan Petekkaya poate fi urmarit in rolul lui Cihan in serialul "Furtuna pe Bosfor", difuzat in fiecare vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?