Erkan Petekkaya (Cihan din serialul "Furtuna pe Bosfor") si sotia sa, Didem, 13 ani de la casatorie si la fel de indragostiti! Iata in ce ipostaze romantice au fost surprinsi cei doi soti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 nov 2017, 13:04
video Foto(9)

Erkan Petekkaya are o familie frumoasa de care este foarte mandru.

Sarmantul actor a urcat treapta cu treapta, scarile desavarsirii profesionale si cu fiecare rol jucat s-a apropiat de forma maxima. Acesta a jucat in numeroase productii de-a lungul carierei sale, insa celebritatea sa a atins apogeul odata cu difuzarea serialului de succes "Tradarea". La scurt timp, a urmat rolul magistral din serialul "Furtuna pe Bosfor", care l-a propulsat printre cei mai indragiti actori din Turcia si din multe tari europene.

Desi are foarte multe admiratoare, Erkan Petekkaya si-a respectat intotdeauna familia si a declarat in repetate randuri ca isi iubeste fiul enorm si incearca sa petreaca cat mai mult timp cu acesta. Are 45 de ani si o familie frumoasa. Este casatorit cu Didem Petekkaya, o blonda frumoasa, si are un fiu, Canon Cem.

In luna septembrie a acestui an, Erkan Petekkaya si sotia sa au implinit 13 ani de la casatorie si sunt la fel de indragostiti ca la inceput.

Acestia profita de fiecare moment petrecut impreuna pentru a-si marturisi dragostea.

Anul trecut, pe cand se aflau la Gala de decernare a "Oscarurilor" pentru cele mai bune restaurante si cluburi din Turcia, cei doi soti s-au lasat purtati de muzica romantica si s-au sarutat discret, s-au privit in ochi si cu siguranta si-au dedicat reciproc melodia.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?