Erkan Petekkaya (Cihan) este un familist convins! Actorul isi iubeste enorm familia si este mandru de fiul sau: "Baiatul meu drag, cat ma bucur ca te-ai nascut, ca existi!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:50

Protagonistul serialului "Furtuna pe Bosfor", a devenit unul dintre cei mai titrati actori din Turcia, datorita perseverentei si ambitiei sale.

Sarmantul actor a urcat treapta cu treapta, scarile desavarsirii profesionale si cu fiecare rol jucat s-a apropiat de forma maxima. Acesta a jucat in numeroase productii de-a lungul carierei sale, insa celebritatea sa a atins apogeul odata cu difuzarea serialului de succes "Tradarea". La scurt timp, a urmat rolul magistral din serialul "Furtuna pe Bosfor", care l-a propulsat printre cei mai indragiti actori din Turcia si din multe tari europene.

Un nou sezon „Furtuna pe Bosfor” va incepe la Kanal D pe 2 ianuarie. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00 si ii are in rolurile principale pe Erkan Petekkaya si pe Mine Tugay, una dintre cele mai de succes actrite ale Turciei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta


 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?