Erkan Petekkaya, din “Furtuna pe Bosfor”, dorit la Hollywood! Celebrul Andy Garcia il vrea pe popularul actor turc in distributia viitorului sau film

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Prezent la un eveniment care a avut loc in Miami, Statele Unite, indragitul actor Erkan Petekkaya, din serialul “Furtuna pe Bosfor”, al carui nou sezon va fi difuzat la Kanal D, din 2 ianuarie, de la ora 20.00, a avut parte de o intalnire de bun augur pentru cariera sa internationala.

Popularul actor turc s-a intalnit cu celebrul Andy Garcia si cu Reed Hastings, CEO-ul retelei Netflix, potrivit www. gecce.miami. Garcia, care in prezent lucreaza la ecranizarea unei drame care se va filma in Miami, a discutat cu Petekkaya despre o posibila aparitie a acestuia in proiectul sau.

"Orice actor a visat, macar o data, sa aiba ocazia sa lucreze acolo unde se intampla cele mai importante lucruri din industria filmului.

Hoolywood-ul a fost, la inceputul carierei mele, un vis indepartat. Acum ma apropii din nou de acest vis, care incepe sa devina realitate”, a declarat sarmantul actorul turc unei publicatii din tara sa.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16548282/1/media-148308213258793600.jpgTalentele sale sunt multiple. Pe langa arta actoriceasca, Erkan a fost inzestrat si cu o voce de exceptie, aparitiile sale muzicale la televiziune si in concerte, pe scena, fiind extrem de apreciate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Un nou sezon al serialului „Furtuna pe Bosfor” incepe pe

2 ianuarie, la Kanal D. Productia, in care Petekkaya interpreteaza rolul principal, va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?