Erkan Petekkaya “invata meserie” din serialele americane!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Indragitul actor Erkan Petekkaya, protagonistul serialului “Furtuna pe Bosfor”, difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20.00, este un consumator avid si „atipic” de seriale TV americane.

Erkan se uita la productiile “made in USA” pentru ca “vrea sa invete”, nu pentru a se relaxa sau pentru a-si petrece timpul intr-un mod placut. Atunci cand nu filmeaza si are o zi libera intreaga la dispozitie, popularul actor turc poate urmari chiar si 25 de astfel de episoade, daca durata acestora variaza de la 15 la 25 de minute pe episod!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16547899/1/media-148369163592741800.jpg

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

“Sunt un mare fan al serialelor si al show-urilor de

televiziune americane. Consider ca este o datorie profesionala – este obligatoriu pentru un actor sa observe ce fac din domeniul lui. In prezent, ma uit la un show cu Anthony Hopkins. Il urmaresc, in toate aparitiile sale televizate, dar si la cinema, desigur, pe Kevin Spacey, pe care il admir enorm. Intr-o vreme, am vazut tot ce se putea vedea cu Dustin Hoffman. Astazi, datorita internetului, putem avea acces la orice.
Deoarece comunicarea electronica face parte din vietile noastre, putem vinde orice, in orice parte de lume. Va vine sa credeti ca serialul a fost vandut in 80 de tari? Am fost la Cannes si am vazut panouri pe strada cu acest serial. A fost o onoare pentru mine!”
, a  declarat faimosul actor turc, intr-un interviu acordat unei publicatii.


















 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?