Erkan Petekkaya, operat de urgenta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Indragitul actor Erkan Petekkaya, interpretul personajului Riza din serialul “Dila”, difuzat de Kanal D, a fost supus ieri unei interventii chirurgicale pentru indepartarea pietrelor la rinichi.

Starul turc suferea de mult timp de litiaza renala si a urmat tratament medicamentos, insa fara ca acesta sa dea rezultate. Operatia a fost, astfel, singura solutie de eliminare a calculilor renali. O sursa apropiata acestuia a declarat, sub anonimat, ca in ultimele saptamani, actorul avea crize de rinichi tot mai dese. Sotia lui Erkan, Didem, era ingrijorata din cauza sanatatii sale. “ Didem a luat legatura cu cei mai buni medici si a insistat ca sotul ei sa fie operat cat mai repede ”,

a declarat un prieten apropiat al celor doi.

Acum actorul se afla in afara oricarui pericol. De altfel, acesta le-a dat fanilor un mesaj emotionant pe o retea de socializare: “ Va multumesc pentru ca v-ati rugat pentru mine! ”.

Pe Erkan Petekkaya il puteti urmari in serialul “Dila”, difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO137114##

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?