Erkan Petekkaya: “Rolul Comandantului Ali este un rol greu!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:47

Erkan Petekkaya, actorul care il interpreteaza pe Comandantul Ali, din serialul fenomen “Tradarea”, difuzat la Kanal D, acorda o mare importanta onestitatii, uraste minciuna si tradarea.

 

Erkan Petekkaya: “Rolul Comandantului Ali este un rol greu!”
Erkan Petekkaya, actorul care il interpreteaza pe Comandantul Ali, din serialul fenomen “Tradarea”, difuzat la Kanal D, acorda o mare importanta onestitatii, uraste minciuna si tradarea.
Intervievat de catre jurnalistii turci, talentatul actor, in varsta de 44 de ani, a vorbit despre serialul care l-a consacrat, “Tradarea”, dar si despre rolul pe care il interpreteaza.
Erkan este de parere ca aceleasi intamplari, ca cele prezentate in serial, sunt situatii de viata valabile atat in anii ’60, cat si in prezent, insa nu gaseste nicio asemanare personala cu caracterul Comandantului Ali pe care il joaca.
“Rolul comandantului Ali este intr-adevar un rol greu. Nu exista nicio asemanare intre mine si personajul Ali si nu am mai muncit niciodata atat de mult pentru un rol, asa cum am facut-o pentru acesta.
Comandantul Ali este un personaj complex, rau, la suprafata, insa in esenta, el este un om cu o personalitate emotiva, un om care nu mai stie care este calea cea dreapta. In acei ani (’60 – n.r.) structura familiei, obiceiurile si moravurile erau diferite. Nimeni nu avea voie sa stea picior peste picior in fata tatalui sau.  Deoarece oamenii raporteaza actiunea serialului la zilele noastre, Comandantul Ali este foarte nepopular” – marturiseste Erkan.
Pe Erkan Petekkaya il puteti urmari interpretand rolul Comandantului Ali, in serialul fenomen “Tradarea”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Intervievat de catre jurnalistii turci, talentatul actor, in varsta de 44 de ani, a vorbit despre serialul care l-a consacrat, “Tradarea”, dar si despre rolul pe care il interpreteaza. Erkan este de parere ca aceleasi intamplari, ca cele prezentate in serial, sunt situatii de viata valabile atat in anii ’60, cat si in prezent, insa nu gaseste nicio asemanare personala cu caracterul Comandantului Ali pe care il joaca.



Rolul comandantului Ali este intr-adevar un rol greu. Nu exista nicio asemanare intre mine si personajul Ali si nu am mai muncit niciodata atat de mult pentru un rol, asa cum am facut-o pentru acesta. Comandantul Ali este un personaj complex, rau, la suprafata, insa in esenta, el este un om cu o personalitate emotiva, un om care nu mai stie care este calea cea dreapta.
In acei ani (’60 – n.r.) structura familiei, obiceiurile si moravurile erau diferite. Nimeni nu avea voie sa stea picior peste picior in fata tatalui sau.  Deoarece oamenii raporteaza actiunea serialului la zilele noastre, Comandantul Ali este foarte nepopular
” – marturiseste Erkan.

Pe Erkan Petekkaya il puteti urmari interpretand rolul Comandantului Ali, in serialul fenomen “ Tradarea ”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?