Erkan Petekkaya: "Sunt innebunit dupa baietelul meu!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Erkan Petekkaya, actorul care il interpreteaza pe Comandantul Ali, din serialul "Tradarea", este un familist convins, in contradictie cu personajul caruia ii da viata in serialul difuzat de Kanal D.

Desi nu duce lipsa de admiratoare, Erkan, in varsta de 44 de ani, este foarte atasat de familia sa si isi iubeste la nebunie copilul.

"Cand a venit pe lume baietelul nostru (Canon Cem – n.r.) am inceput sa privesc viata altfel. Am inteles ce inseamna a iubi cu adevarat. Sunt innebunit dupa baietelul meu!", a spus Erkan.

Chipesul Erkan, care s-a casatorit cu Didem in urma cu 11 ani, considera ca, desi casatoria nu este tocmai usoara, orice om ar trebui sa isi intemeieze o familie ca sa se bucure cu adevarat de viata.



"Pana la 30 ani, m-am bucurat de tinerete, ca orice tanar. Apoi mi-am dorit sa ma casatoresc, sa imi intemeiez o familie. La varsta de 33 de ani, mi-am implinit visul. Cred in casatorie si, chiar daca exista si momente grele, merita din plin sa ai o familie. A-ti petrece viata alaturi de o alta persoana nu este un lucru usor, dar este placut. Eu sunt fericit asa! Dupa parerea mea orice om ar trebui sa isi intemeieze o familie si sa aiba un copil", marturiseste actorul.


Pe Erkan Petekkaya il puteti urmari interpretand rolul Comandantului Ali, in serialul" Tradarea", difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?