Erkan Petekkaya, un nou rol într-un film de excepție! Celebrul actor, așa cum n-a mai fost văzut până acum! Iată ce colegi de platou i-au fost alături!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 dec 2021, 12:14

Erkan Petekkaya, alaturi de sotia sa, Didem

Sursa: Instagram Erkan Petekkaya

Îndrăgitul actor Erkan Petekkaya a jucat magistral într-un rol pe care nu l-a mai jucat până acum.

Deși s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultima perioada din cauza unei afecțiuni la nivelul rinichilor, Erkan Petekkaya a găsit forță de a se reface și de a reveni pe platourile de filmare.

Erkan Petekkaya, un nou rol într-un film de excepție!

Celebrul actor Erkan Petekkaya a suferit în urmă cu patru ani cu o afecțiune gravă la rinichi din cauza căreia a ajuns de urgență la spital, unde a fost operat la nivelul rinichilor.

Însă după doar câteva luni talentatul actor a reușit să se refacă și a revenit pe platourile de filmare, reluându-și activitatea. Însă afecțiunea rinichilor a recidivat de curând, iar Erkan a ajuns din nou la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

După doar câteva zile, celebrul actor s-a recuperat și a revenit pe platourile de filmare. Acesta a fost cooptat în distribuția unui film artistic de excepție, intitulat Dedemin Gözyaşları, în cadrul căruia a dat viață unui patron de ziar din Turcia.

Acesta a mărturisit că a fost o experiență cu adevărat inedită deoarece nu mai jucase un astfel de rol până acum și a fost interesant să vadă cum merg lucrurile într-o redacție.

Citeste si: Celebrul Erkan Petekkaya, transformare radicală! Chipul lui reflectă trecerea timpului! Iată cum arată talentatul actor în prezent și în ce proiect joacă!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Meseria noastră are caracteristică de a putea empatiza cu toată lumea, în orice situație. A fost foarte plăcut să joc rolul colegilor mei jurnalişti, cu care avansăm braţ la braţ în acest sector de ani de zile. Indiferent de muncă pe care o facem, nu ar trebui să ignorăm sentimentele noastre umane și valorile etice. Am fost un șef foarte ambițios în acest film”, a

spus Erkan Petekkaya, potrivit gecce.com

Filmul Dedemin Gözyaşları, scris și regizat de celebrul İhsan Taș și implementat în parteneriat cu renumită casă de producție Taș Film și Öndeş Yapım, va rula în cinematografele din Turcia pe 18 martie 2022. Din distribuție fac parte: actorul veteran Halil Ergün, care joacă rolul unui bunic, Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Ali Kürşat Uzun, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan,, Kubilay Eraslan, Kıvanç Erkan, Elif Güçlükıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısă, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat și Emrah Doğan.

Citeste si: Cum se simte Erkan Petekkaya după problema gravă de sănătate suferită recent! Iată cum arată celebrul actor după spitalizare!