Ernest: "Abia astept sa devin tatic". Ne ascunde ceva?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:49

Ernest si sotia lui s-a intors cu putin timp in urma din Venetia si au dat de inteles ca este posibil sa devina parinti.

"Este posibil sa ne fi intors mai multi din vacanta. Abia astept sa devin tatic. Vreau sa am multi copii, eu am fost singur la parinti si nu mi-a placut", a declarat Ernest la WOWbiz.

 

 

"Doi ar fi de ajuns?", si-a intrebat el sotia. "Pentru mine, da", a raspuns ea. "Imi doresc foarte mult un copil", a mai declarat Adriana.

"Pana acum nu ne-am pus problema sa facem un copil la modul serios. Am asteptat sa treaca perioada agitata de dupa nunta si sarbatorile de iarna, iar acum nu mai avem nimic de facut", a glumit vedeta Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

Adriana si Ernest le-au povestit Andreei Mantea si lui Madalin Ionescu despre vacanta lor din Venetia, acolo unde s-au intalnit cu multi romani si unde s-au simtit ca in povesti.

Vezi aici SECRETUL relatie cu sotia lui!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.