Ernest aduce în atenția publicului un nou caz tulburător de infidelitate! Aflați detalii uluitoare sâmbătă, 12 martie, într-o nouă ediție a emisiunii Ochii din umbră, de la ora 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mar 2022, 22:41

Ernest, prezentatorul emisiunii Ochii din Umbra

Sursa: Captură KANAL D

Un nou sezon al indragitei emisiuni Ochii din umbră a revenit în forță la Kanal D, cu noi povești impresionante de viață!

Îndrăgitul prezentator TV, Ernest, își continuă investigațiile pentru a scoate la lumina adevăruri crunte despre față reală a unor oameni obișnuiți, dar care au povești tulburătoare de viață.
O nouă serie de povești impresionante de viață au revenit pe micile ecrane în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 22:30, la Kanal D, când telespectatorii vor descoperi unde pot duce trădarea, minciună, sau secrete halucinante din viață unor oameni cărora inițial nu le pasă de urmări.

Ernest aduce în atenția publicului un nou caz tulburător de infidelitate!

În ediția de sâmbătă, 12 martie 2022, Ernest va aduce în atenția publicului un nou caz cutremurător de infidelitate și ecrocherie, care va duce la destrămarea unei familii. Ernest va prezența și totodată va da startul unei noi investigațîi într-o poveste halucinantă despre încredere înșelată, despre naivitate, dar și despre cum promisiunile deșarte pot schimbă în mod dramtic viețile unor oameni, care aparent formează o familie normală și fericită.

Citeste si: “Ochii din umbra” revine cu un nou sezon, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un tânăr este trădat de soția lui, care se îndrăgostește de banii unui individ italian și are de gând să profite de situație pentru a recurge la o intervenție estetică destul de costisitoare. Însă bărbatul italian avea de gând să îi pregătească tinerei o capcană, deoarece își doarea să o trimită în Italia pentru a dansa în baruri de noapte și pentru alte lucruri obscure.

Între timp, soțul femeii apelează la emsisiunea Ochii din umbră pentru a descoperi ceea ce se se întâmplă cu soția sa, după ce această îi stârnește tot felul de bănuieli și îl

face gelos. Rămâne de văzut ceea ce se va întâmplă în cele din urmă, atunci când soțul tinerei va află dovezi grăitoare despre ea, dar și cum va reacționa și mai ales ce dicizie radicală va lua în privința mariajului lor!

Citeste si: Din 12 februarie, un nou sezon “Ochii din umbră”! “Natura umană nu încetează să ne uimească”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.