Ernest:"Am cerut-o in casatorie in timp ce ne uitam la un film de groaza" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:41

Ernest "da din casa" cateva detalii legate de nunta lui cu Ada si de modul in care prezentaotrul tv a cerut-o de sotie.

Ernest a povestit la Drept la tinta cum a ajuns sa faca pasul cel mare si sa puna la punct detaliile legate de apropiata nunta.  Prezentatorul tv marturiseste ca ceea ce l-a facut sa isi schimbe statutul are si o legatura cu faptul ca intr-o zi pe cand se intorcea de la Petrosani, s-a oprit impreuna cu iubita lui, Ada cu care e impreuna de opt ani, la o cunoscuta manastire din defileul Lainici.
Aici staretul le-a povestit despre taina casatoriei si ce inseamna acest lucru in fata lui Dumnezeu, asa ca Ernest si Ada au picat putin pe ganduri dupa aceasta intrevedere. Ernest marturiseste ca nu este un romantic incurabil, dar asta nu inseamna ca nu il emotioneaza anumite scene, dar ca nu i influenteaza deciziile. El a marturisit ca nu are nevoie de stereotipuri ca sa ii faca cadouri viitoarei lui sotii si nici motive cum ar fi 8 Martie sau Sf.
Valentin. de aceea si cererea in casatorie a venit intr-un mod si moment inedit:" A fost un moment spontan, era acasa, intr-o seara, imbracat lejer, doar eu cu ea, din senin. Era un film cu monstri, cu sange pe tavan. Nu era dupa o cina romantica. Recunosc ca ea a plans putin. Cel mai emotionant a fos tla logodna pentru ca am avut emotii si eu si ea parca eram dupa alta planeta"

 

Taguri: