Ernest, ATACAT cu o lopata intr-un service auto

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:47

Ernest, prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra”, s-a aflat la un pas de a fi lovit in cap cu o lopata de un sot furios.

Solicitat de o sotie suspicioasa sa-i urmareasca sotul si sa dezlege misterul unui comportament dubios, Ernest a fost cat pe ce sa sa fie luat la bataie.

Totul a inceput dupa ce Mariana, o femeie casatorita de 23 de ani cu Stefan, a realizat se intampla ceva ciudat cu sotul ei si a apelat la echipa emisiunii" Ochii din umbra".


Stefan, de meserie mecanic auto, dadea semne ca nu ii mai sta mintea la consoarta si la cei doi copii ai lor. De cateva luni acesta ajungea foarte tarziu acasa, acorda o atentie deosebita aspectului fizic si frecventa cluburile de noapte.

Nici in cele mai nastrusnice vise nu isi imagina Mariana cu ce se ocupa barbatul vietii ei: Stefan santaja femei pentru a primi favoruri sexuale.


Ernest reuseste sa ii aduca fata in fata pe cei doi soti, pentru confruntare. Prins in fapt de echipa emisiunii "Ochii din umbra", Stefan sare cu o lopata in mana sa il loveasca pe Ernest si ameninta ca arunca service-ul auto in aer.

Aflati cum a scapat Ernest de razbunarea sotului infidel urmarind duminica, de la 20.30, la Kanal D