Ernest, cu ochii pe dieta sotiei: "Sunt multe alimente pe care nu voie sa le manance"

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Ernest, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor”, de la Kanal D, marturiseste ca este foarte emotionat ca va deveni tatic peste cateva luni.

 

Ernest, cu ochii pe dieta sotiei
Ernest, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor”, de la Kanal D, marturiseste ca este foarte emotionat ca va deveni tatic peste cateva luni. Vizitele regulate la medic impreuna cu sotia, goana dupa accesoriile camerei noului memebru al familiei dar si atentia sporita la dieta sotiei sale, Adriana, sunt noile preocupari ale prezentatorului.
“Sunt mai multe alimente pe care ea (n.r.
sotia sa, Adriana) nu are voie sa le manance. Medicul  i-a spus ca trebuie sa aiba mare grija la alimentatie pe masura ce sarcina inainteaza. Atunci cand merg la piata pentru a cumpara fructe si legume proaspete pentru sotia mea, vanzatorii ma indruma catre tarabele cu cele mai bune produse. Sunt un client fidel”, a spus Ernest.
Pe Ernest il puteti urmari in noile sezoane “Pe banii parintilor” si “Ochii din umbra”, care vor incepe vineri, 17 ianuarie, respectiv, duminica, 19 ianuarie, la Kanal D.

Vizitele regulate la medic impreuna cu sotia, goana dupa accesoriile camerei noului memebru al familiei dar si atentia sporita la dieta sotiei sale, Adriana, sunt noile preocupari ale prezentatorului.

Sunt mai multe alimente pe care ea (n.r. sotia sa, Adriana) nu are voie sa le manance. Medicul  i-a spus ca trebuie sa aiba mare grija la alimentatie pe masura ce sarcina inainteaza. Atunci cand merg la piata pentru a cumpara fructe si legume proaspete pentru sotia mea, vanzatorii ma indruma catre tarabele cu cele mai bune produse.

Sunt un client fidel ”, a spus Ernest.

Pe Ernest il puteti urmari in noile sezoane “ Pe banii parintilor ” si “ Ochii din umbra ”, care vor incepe vineri, 17 ianuarie, respectiv, duminica, 19 ianuarie, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii