Ernest demasca doua adolescente care pacalesc oameni nevinovati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

In editia de astazi, 11 octombrie, a emisiunii "Pe banii parintilor", Ernest ne prezinta cazul unei adolescente, in varsta de 18 ani, care are o viata secreta, periculoasa, fara ca parintii sai sa banuiasca ceva.

Iulia, o tanara din Bucuresti, in varsta de 18 ani, a fost, pana nu demult, un copil razvratit, cu rezultate modeste la invatatura, care le-a dat mereu batai de cap parintilor. Acestia au pedepsit-o, iar fata s-a cumintit brusc. Iulia si-a schimbat comportamentul fata de parinti si nu mai iese din cuvantul acestora.

Parintii, Mircea si Mihaela Tataru, au apelat la ajutorul lui Ernest si echipa emisiunii “Pe banii parintilor”, din dorinta de a afla adevarul despre fiica lor.

Ei  vor sa stie daca fata lor a invatat din greseli sau comportamentul fetei fara de greseala, din ultimul timp, este doar de fatada.

In realitate, Iulia lipseste cu saptamanile de la scoala si se ocupa cu lucruri ilegale, punand in pericol vietile unor oameni nevinovati. Adolescenta impreuna prietena cea mai buna acosteaza pe strada oamenii mai in varsta, spunandu-le ca ii pot ajuta sa scape de diferite boli, cu ajutorul unor tratamente si medicamente, contra cost.


Care este adevaratul motiv pentru care Iulia si prietena ei recurg la astfel de metode pentru a  strange bani si cum vor reactiona parintii cand afla adevarul, aflati azi, de la ora 22:15, in emisiunea “Pe banii parintilor”, show prezentat de Ernest, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”