Ernest, despre cum a fost sechestrat în casa unei admiratoare: ”M-a pescuit una de pe stradă și am ajuns la ea acasă...mi-a arătat niște poze ”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 26 iun 2023, 08:29

Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ernest a vorbit despre episodul în care a fost luat cu japca de o femeie și sechestrat.

Ernest Francisc, prezentatorul emisiunii ”În căutarea adevărului”, difuzată Kanal D, a vorbit despre un episod ciudat care a avut loc în viața sa, la scurt timp după ce a devenit cunoscut publicului. La un moment dat, prezentatorul Tv a fost luat cu japca de pe stradă de o femeie și sechestrat în locuința ei. Cum s-a terminat acest episod?

De câte ori a fost Ernest luat cu japca de femei?

De-a lungul carieri sale, Ernest a avut parte de câteva episoade ”cidățele”, așa cum le-a numit el, mai precis, după ce și-a câștigat notorietatea în cadrul reality-ului ”Big Broather”, femeile au început să roiască în jurul său. Astfel, la un moment dat, a fost luat cu japca de o femeie și dus la ea acasă, acolo unde a stat sechestrat o noapte, mai mult, soțul femeii a asistat la întregul episod.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am început să învăț din greșeli, așa ar trebui să facă oricare dintre noi, și să nu mă mai urc în mașina oricui sau să ma duc cu oricine, oriunde îmi propune.

Au fost câteva momente de genul acesta, pentru că, până la urmă, despre asta îți vorbeam și mai devreme, nebunia aceea, pe care orice tânăr la vârsta aceea nu cred că ar spune ”Nu, domnule, eu mă duc acasă, să citesc o carte”. Ca și tânăr îți dorești să ai parte de cât mai multă nebunie, bănuiesc că e ceva normal la vârsta respectivă. Au fost câteva momente, marea majoritate s-au terminat cu bine, dar au fost și câteva episoade ciudățele, cum a fost cu respectiva, care nu m-a lăsat să plec din casă, țin minte  că m-am culcat pe jos,
prin sufragerie, mă rog, și am plecat a doua zi dimineață, chiar adormisem, plecaseră și ei de acolo. (n.r Și soțul?) Un ciudățel și omul acela, îți dai seama ce viață avea și el dacă prefera să facă treaba asta, să stea și să se uite la soția lui cum era cu alții”,
a mărturisit Ernest, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Ernest Francisc Takacs: Cine este prezentatorul TV care te urmărește din umbra? De la Big Brother la o carieră de succes

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.