Ernest: “Dragostea se intretine zi de zi, minut de minut”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Ernest, vedeta Kanal D, si sotia sa, Ada, vor petrece Valentine’s Day, intr-un loc foarte special. Desi sarbatoreste Ziua indragostilor, vedeta Kanal D nu crede ca persoanele care se iubesc ar trebui sa isi manifeste dragostea doar o data pe an.

Ada este insarcinata in 7 luni si ne este putin sa ne deplasam. Pe 14 februarie, fiind o zi speciala, eu si Ada am ales sa mergem la un restaurant care ne place foarte mult, cu specific italienesc. Dupa aceea ne vom retrage acasa, unde vom continua … romantismul. Cand ai o relatie de ani de zile, asa cum avem si noi, pasiunea nu se intretine doar o data pe an.

Dragostea se intretine zi de zi, minut de minut. Eu am aceasta abilitate de a fi spontan si a-i oferi flori Adei, intr-o zi de marti, oarecare, si de a nu i le oferi exact in "ziua" cand toata lumea le primeste. Sotia mea s-a obisnuit cu felul meu de fi. Si ea imi face surprize de acest gen ”, marturiseste Ernest.


Poate suna putin ciudat dar Valentine’s Day mi se pare o sarbatoare comerciala.
Nu cred ca o persoana indragostita are nevoie de o zi in care sa-si arate dragostea pentru sa. Cand esti adolescent este altceva …. Poti profita de o astfel de sarbatoare ca sa te apropii de fata de care te-ai indragostit si, pentru ca n-ai curajul sa ii marturisesti ca o placi, cand vine Valentine’s Day, ii cumperi un cadou sau o floare si ii atragi atentia … .Te scuteste de niste!
”, spune Ernest.


Pe Ernest il puteti urmari, moderand emisiunile “ Pe banii parintilor ”, in fiecare vineri, de la ora 20:00, si “ Ochii din umbra ”, in fiecare duminica, de la ora 20:30, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.