Ernest este un rocker adevarat! Uite ce asculta in timpul liber

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:20

Ernest, prezentatorul emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor” de la Kanal D, imparte aceleasi pasiuni cu sotia lui, Ada, fie ca este vorba de destinatii de vacanta, filme, delicii culinare sau muzica.

"Am fost impreuna cu Ada la concertul Depeche Mode si ne-am simtit minunat! Am fredonat impreuna melodiile formatiei pana am ramas fara glas (rade)! N-am intalnit acolo cu multi prieteni, iar atmosfera a fost senzationala!" ,spune Ernest.

 

Muzica trupei Depeche Mode l-au facut nostalgic pe Ernest, “teleportandu-l” in vremurile adolescentei sale. “ Imi amintesc ca aveam o prietena, care imi placea foarte mult si era depechara.

In acea perioada am ascultat prima oara muzica legendarei formatii britanice si asa mi-a intrat in suflet “, a marturisit vedeta Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Ernest si  Ada, sotia lui, intentioneaza sa mearga

si la alte concerte in viitorul apropiat,  pentru ca apoi sa plece cu familia intr-o binemeritata vacanta. “Vrem sa mergem la concertele celor de la si pentru ca amandoi rezonam cu muzica lor. Sper sa fie o atmosfera de neuitat, va voi povesti  cum a fost … (rade)! Dupa concerte vom pleca in vacanta cu familia, in Austria, la niste prieteni buni”, a spus Ernest.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.