Ernest, față în față cu Denise Rifai, duminică, la “40 de întrebări”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 iun 2023, 11:56

Carismaticul prezentator al emisiunii "În căutarea adevărului", de la Kanal D, va fi invitatul de la "40 de întrebări cu Denise Rifai", weekendul acesta.

 Duminica, de la 22:30, telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre experiențele captivante din viata lui Ernest si să-l redescopere din noi perspective.  Şi-a câștigat notorietatea în urmă cu aproape două decenii, odată cu participarea  la celebrul reality show "Big Brother”, iar acum este una dintre cele mai puternice personalități din lumea televiziunii din România. 

Citește și: Imagini inedite cu Ernest, de la o sedinta foto inedita

Ernest, față în față cu Denise Rifai, duminică, la “40 de întrebări”

Cu o carieră solidă în televiziune, iubit de un public uriaș, de toate vârstele, Ernest a captat atenția milioanelor de oameni prin pasiunea sa pentru a explora evenimente și situații diverse de viață, dezvăluind mereu poveștile din spatele aparențelor. De numele lui se leagă emisiuni precum “Ochii din umbră”, “Pe banii parinților” sau “În căutarea adevărului”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ernest are o viață personală împlinită, este căsătorit și are un fiu care a devenit centrul universului său.

Citește și: Exclusiv! Ernest, detalii emoționante despre relația cu soția lui: "Da, ies scântei, dar prefer să îmi manifest afecțiunea în felul ăsta"

Interviul cu Ernest la “40 de intrebari cu Denise Rifai” va aduce în fața telespectatorilor povestea impresionantă de viata a vedetei Kanal D, oferind publicului o privire în culisele emisiunilor pe care acesta le prezintă și dezvăluind o serie de aspecte încă necunoscute din viața sa profesională și nu numai.

Cât de <ciupit> erai când te-ai înscris la Big Brother?”, “Câți amanți ai prins la viața ta?”, “Cât de tare doare să fii trădat în dragoste?”, “Ce ți-a lipsit să te faci preot catolic?”, “Cât de dezbrăcat ai intrat în viața soției tale?”, “Pe ce nu mai dai astăzi doi bani?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Ernest în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.