Ernest: “M-am simtit groaznic!”

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 ian 2018, 10:41

Ernest, indragitul prezentator al emisiunii “Ochii din umbra”, ce debuteaza cu un nou sezon duminica, 4 februarie, de la ora 23:15, trece printr-o perioada destul de dificila din cauza unei raceli de sezon care l-a pus la pat.

“Leon (n.r. fiul lui Ernest) a luat raceala de la gradinita, cum patesc toti copilasii, iar noi l-am ingrijit asa cum este firesc pentru niste parinti. L-am doftoricit, l-am tot pupat si dezmierdat. Finalul apoteotic al povestii noastre este ca amandoi parintii <clacheaza> si … se imbolnavesc. Tusesc ca un <magar>, am avut frisoane si m-am simtit groaznic. Acum Leon este bine, iar noi, parintii, suntem <vai de steaua noastra>”, a conchis amuzat prezentatorul.

Ca sa treaca rapid peste perioada in care se simtea arestat la domiciliu, Ernest a apelat chiar si la leacuri babesti.

Pe indragitul prezentator il veti revedea din 4 februarie, de la ora 23:15, intr-un nou sezon exploziv “Ochii din umbra”; de data aceasta echipa de detectivi este mult mai vizibila, acestia au un adevarat birou mobil de investigatii,  o duba dotata cu aparatura de ultima generatie.

“Cei de acasa vor avea si mai acut senzatia ca asista la un film de actiune”, a adaugat prezentatorul despre noul sezon al productiei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.