Ernest: “Noi parca eram niste furnicute …”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Ernest, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor”, difuzate la Kanal D, si-a facut debutul in lumea televiziunii odata cu participarea in reality-show-ul “Big Brother”.

 

Ernest: “Noi parca eram niste furnicute …”
Ernest, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor”, difuzate la Kanal D, si-a facut debutul in lumea televiziunii odata cu participarea in reality-show-ul  “Big Brother”. Chiar daca au trecut multi ani de la acel moment, Ernest isi aduce aminte cu placere de “Big Brother” declarand ca a fost o experienta pe care ar putea sa o repete oricand.
“Acum cred ca ar fi mult mai simplu sa particip intr-o astfel de emisiune pentru ca stiu cum ar trebui sa actionez pentru a face greseli cat mai putine si a putea castiga marele premiu pus in joc”, a spus Ernest.
La un deceniu de la show-ul care il prezenta fara menajamente intregii tari, Ernest isi aminteste perfect cum se facea trezirea in fiecare dimineata:
“Tin minte si acum ca ne trezeam dimineata pe acordurile melodiei "asta-i", cantata de trupa Voltaj.
Melodia pornea incet si se auzea din ce in ce mai tare …. Apoi, cand ne dadeam jos din pat, porneau sa se miste camerele de luat vederi, se auzeau ca un zumzet … noi parca eram niste furnicute si ele niste ciclopi”, povesteste amuzat Ernest.
Ernest prezinta emisiunile “Pe banii parintilor”, vineri, de la ora 22:15 si “Ochii din umbra”,  duminica, de la ora 20:30 si, la Kanal D.

Chiar daca au trecut multi ani de la acel moment, Ernest isi aduce aminte cu placere de “Big Brother” declarand ca a fost o experienta pe care ar putea sa o repete oricand. “ Acum cred ca ar fi mult mai simplu sa particip intr-o astfel de emisiune pentru ca stiu cum ar trebui sa actionez pentru a face greseli cat mai putine si a putea castiga marele premiu pus in joc ”, a spus Ernest. 



La un deceniu de la show-ul care il prezenta fara menajamente intregii tari, Ernest isi aminteste perfect cum se facea trezirea in fiecare dimineata:“ Tin minte si acum ca ne trezeam dimineata pe acordurile melodiei "asta-i", cantata de trupa Voltaj. Melodia pornea incet si se auzea din ce in ce mai tare …. Apoi, cand ne dadeam jos din pat, porneau sa se miste camerele de luat vederi, se auzeau ca un zumzet … noi parca eram niste furnicute si ele niste ciclopi ”, povesteste amuzat Ernest.


Ernest prezinta emisiunile “ Pe banii parintilor ”, vineri, de la ora 22:15 si “ Ochii din umbra ”,  duminica, de la ora 20:30 si, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”