Ernest: "NU am vrut sa fac pe detectivul pana acum in relatia noastra" Cand au de gand prezentatorul tv si sotia lui sa-si mareasca familia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 16:05

S-au casatorit anul trecut si au avut o nunta de vis! Ernest si sotia lui, Ada, vorbesc despre viata de familie si despre planurile de viitor.

 Ernest si sotia lui, Ada au o familie frumoasa si se iubesc ca la incept. Cei doi au vorbit despre planurile lor de viitor, dar si daca s-a schimbat ceva de cand sunt casatoriti. Ernest a povestit ca tot ce le trebuie acum este un copil si ca vor sa devina parinti in cel mai scurt timp.

Relatia celor doi este mai sudata ca oricand si isi petrect timpul liber si alaturi de prieteni, dar si doar ei doi impreuna cand simt nevoia sa isi intretina pasiunea, dupa cum spune Ernest: Ne place sa mergem la restaurant si sa
ne rasfatam.Daca e frumos afara, facem o plimbare. Daca nu, mergem la un film sau la teatru. Sunt momente cand vrei sa socializezi, sa fii cu prieteni si sunt momente cand iti doresti sa intretii focul pasiunii acasa. Oricum ar fi frumos sa avem mai mult timp liber, dar limitat asa cum este, e pretios si ne face sa il apreciem.