Ernest, povesti cu Big Brother: "Sirbu a refuzat formatul. Am iesit din casa ca m-am indragostit. Olandezii ne-au premiat sa-i furam pelerina Violetei"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 sep 2020, 12:15

Un interviul video cu Ernest pentru paginademedia.ro cu amintiri din perioada Big Brother, de la inceputul anilor 2000, despre intrarea in media la Fun Radio (“aveam 100 de dolari salariu, 75 era chiria”), despre primul lui show TV, realizat la inceput cu persoane reale – Tradati in dragoste, dar si despre actuala emisiune de la Kanal D, Ochii din umbra, care scoate inca audiente bune. Noul sezon Ochii din umbra incepe pe 21 august.

Cat de real era Big Brother?

“A fost 100% real. Foarte real. Niciodata, mie cel putin- si nici din ce am discutat cu ceilalti,- nu mi s-a spus ca trebuie sa faci asta sau ai grija ca o cam iei pe o panta si risti sa fii eliminat.

O singura data producatoarea Adela Harnagea a intervenit peste noi, dar dintr-un motiv pe care il inteleg perfect.

Dupa vreo luna si ceva in casa, ne-au dat o petrecere cu mult alcool, muzica si am stat pana la rasaritul soarelui. Am vrut sa vedem cum rasare frumos soarele din Lacul Morii, la Semanatoarea.

Ne-am culcat pe la vreo 7.00 dimineata, iti dai seama, rupti, si ei la ora 1.00 aveau un live. La ora 12.40 toti dormeam, eram lemn, nu se trezise niciunul si au intrat peste noi cu niste galeti mari cu apa, au dat cu apa pe noi, ne-au zis ca nu avem voie sa vorbim despre asta si aia a fost singura data cand
s-a intervenit.”

Adrian Sarbu nu a vrut Big Brother


Ernest:

"Din cate stiu, Adela Harnagea a plecat special din PRO pentru ca la vremea respectiva Sarbu nu si-a dat ok-ul pentru Big Brother. A spus ca Romania nu e pregatita si ca nu va face banii pe care vrea el sa-i faca. Şi Adela si-a dorit atat de mult sa faca Big Brother incat a venit la Prima."


Big Brother l-a ajutat sa ramana in Romania:

Cititi continuarea pe paginademedia.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?