Ernest primeste "comenzi" si in timpul liber! Cum a fost "asaltat" pe strada de o doamna inselata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 22:55

Faptul ca prezinta emisiunea "Ochii din umbra", in care sunt expuse infidelitatile din diverse cupluri, l-a transformat pe Ernest in omul de incredere al celor inselati! Recent, vedeta Kanal D si-a facut o noua prietena chiar in supermarket, in timpul liber!

Ernest nu scapa de cazurile pe care le investigheaza cu ajutorul unui detectiv particular in cadrul emisiunii "Ochii din umbra", de la Kanal D, nici in timpul liber! Adesea, Ernest este "asaltat" de cei inselati, pe strada, in magazine sau la piata.

 

"M-am intalnit intr-o zi, la supermarket, cu o doamna trecuta de prima tinerete, care era insotita de fiica ei.

M-a oprit si mi-a spus cat de mult ma apreciaza, ca se uita saptamanal la emisiune si ca are probleme cu sotul ei care are amanta. M-am simtit aiurea cand fiica a inceput sa-si apostrofeze mama pentru ca-si denigreaza tatal in public si sa-i reproseze ca nu e normal sa procedeze asa. In jurul nostru incepusera deja  sa se adune curiosii. Am iesit din situatia tensionata scuzandu-ma ca am o intalnire importanta!", ne-a
povestit Ernest.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

Ernest prezinta emisiunea “ Ochii din umbra ” in fiecare duminica, de la ora 20:30 si “ Pe banii parintilor ”, din 13 septembrie, in fiecare vineri, de la ora 22:00, la

Kanal D.