Ernest REVINE cu forte proaspete! Ochii din umbra – un nou sezon incepe la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:59

Din 2 septembrie, Ernest revine cu un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbra”, in fiecare duminica de la ora 20.30, la Kanal D.

Aflata la al cincilea sezon, emisiunea “ Ochii din umbra ” ofera telespectatorilor intamplari noi, dramatice, ale unor oameni obisnuiti, in care Ernest scoate la iveala secretele bine ascunse ale unora.

 

Cu ajutorul unui detectiv particular, vedeta Kanal D supravegheaza si investigheaza indeaproape o noua serie de cazuri interesante.

“Ne-am intors din vacanta cu forte proaspete, cu povesti noi de iubiri tradate desprinse din viata reala.

Sunt situatii care va vor tine cu sufletul la gura, cazuri incitante ce merita urmarite. Multumesc dumneavoastra, telespectatorilor nostri fideli, pentru ca ne-ati fost alaturi de la inceput si datorita voua  am ajuns la sezonul cinci al emisiunii <>" – marturiseste Ernest.

Sezonul cinci al reality-show-ului “Ochii din umbra” debuteaza cu povestea a doi indragostiti care locuiesc in orase diferite, care isi doresc ca iubirea dintre ei sa se finalizeze cu o nunta frumoasa. Nimic nefiresc pana acum numai ca viitorul sot pare sa aiba o serie de secrete iar acest lucru o face pe viitoare mireasa banuitoare

si hotaraste sa faca cercetari in acest sens.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Echipa “Ochii din umbra” intra in actiune si ceea ce vor afla din investigatiile facute vor da peste cap toate planurile celor doi.

 

Cat este de sincera iubirea dintre cei doi tineri, ce secrete ascunde viitorul mire si ce intoarsatura vor lua lucrurile dintre cei doi indragostiti aflati duminica, 2 septembrie, de la ora 20.30, in noul sezon al emisiunii “Ochii din umbra”, prezentata de Ernest, la Kanal>" – marturiseste Ernest.

Sezonul cinci al reality-show-ului “ Ochii din umbra ” debuteaza cu povestea a doi indragostiti care locuiesc in orase diferite, care isi doresc ca iubirea dintre ei sa se finalizeze cu o nunta frumoasa. Nimic nefiresc pana acum numai ca viitorul sot

pare sa aiba o serie de secrete iar acest lucru o face pe viitoare mireasa banuitoare si hotaraste sa faca cercetari in acest sens.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Echipa “Ochii din umbra” intra in actiune si ceea ce vor afla

din investigatiile facute vor da peste cap toate planurile celor doi.  

Cat este de sincera iubirea dintre cei doi tineri, ce secrete ascunde viitorul mire si ce intoarsatura vor lua lucrurile dintre cei doi indragostiti aflati duminica, 2 septembrie, de la ora 20.30, in noul sezon al emisiunii “Ochii din umbra”, prezentata de Ernest, la Kanal D.