Ernest si-ar dori sa ajunga la Campionatul Mondial din Brazilia: “Cui nu i-ar placea sa mearga pe Maracana?”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Cand vine vorba despre practicarea sportului, Ernest, prezentatorul emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor” de la Kanal D, a dezvaluit ca obisnuieste sa mearga destul de des la salile de fitness.

" Imi place sa alerg pe banda. O fac pentru sanatatea mea. Nu ma pot lauda ca am facut vreodata sport de performanta. In facultate am practicat baschetul. Jucam baschet la o baza sportiva excelenta, cea din Bradet!", a spus Ernest.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35037/16735195/1/media-137958261658282400.jpgIntrebat daca are vreo echipa de fotbal favorita, Ernest a explicat ca prefera sa urmareasca partidele de fotbal, de regula, din fata televizorului.

" Urmaresc in special  meciurile de calitate din Liga Campionilor. Dar nu pot spune ca am o echipa preferata. Sunt insa la curent cu ceea ce se intampla in lumea fotbalului international. Mi-as dori, spre exemplu, sa ajung in Brazilia, la Campionatul Mondial.  Cui nu i-ar placea sa mearga pe Maracana? Macar pentru a simti energia momentului", a mai spus Ernest, care inca mai spera in calificarea echipei Romaniei la viitoarea editie a Mondialelor.
 

Ernest prezinta emisiunea" Ochii din umbra" in fiecare duminica, de la ora 20:30 si" Pe banii parintilor", in fiecare vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.