Ernest vrea o locuinta mai spatioasa, pentru o familie mai numeroasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:31

Proaspat intors din vacanta, Ernest, prezentatorul emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor” de la Kanal D, are planuri mari pentru 2013: vrea o casa mai spatioasa si noi membri in familie.

 Casatorit de anul trecut cu Adriana, cea cu care a avut o relatie mai bine de noua ani, Ernest ne-a marturisit ca isi doreste sa continue seria schimbarilor de bun augur in plan personal. 


“Eu si Adriana ne dorim copii dar nu putem spune cu exactitate ora si data la care vrem sa apelam. Deocamdata, avem in plan sa ne lasam de fumat si sa cautam un apartament mai mare.

Cat despre cati copii vom avea si cand se va intampla asta, il lasam pe Dumnezeu sa hotarasca si sa ne binecuvinteze!”, marturiseste vedeta Kanal D.

 

Dupa multi ani in care a petrecut Craciunul departe de locurile natale, Ernest si Adriana au simtit nevoia sa petreaca sarbatorile alaturi de parinti, mai ales ca a fost primul Craciun de cand cei doi sunt oficial, o familie.

Pentru ca le-a fost imposibil sa cada de acord asupra unui loc comun de intalnire, au dat cu zarul si sortii au ales ca ei sa petreaca Craciunul la Focsani, locul natal al Adrianei, si Revelionul la Petrosani, orasul in care s-a nascut Ernest.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

"Pentru noi, vacanta aceasta, de cand suntem oficial o familie, nu a fost diferita de celelalte, dar am simtit-o ca fiind diferita. Emotia parintilor, a rudelor, bucuria de pe chipurile lor se simtea la cote mai mari ca pana acum. Copii care-ti spun, batrani care-ti spun … Iti dai seama cat de mult te respecta oamenii pentru ca ai facut acest pas … ca te-ai casatoritJ”,

a spus Ernest

 
Nu ratati “ Ochii din umbra ”, in fiecare duminca, de la 20.30, si  “Pe banii parintilor”, in fiecare vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.