Eroare uluitoare a unor medici la o naștere! I-au tăiat fața bebelușului: "Am fost șocată"! Cum s-a putut întâmpla asta

Autor: A.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 13:05

Situaţie incredibilă într-un spital din Rusia. Un bebeluş a rămas cu o cicatrice pe faţă după ce a fost tăiat din greşeală de medici în timpul naşterii prin cezariană.

Mama fetiţei, în vârstă de 19 ani, a planificat iniţial o naştere naturală într-un spital public, însă i s-a recomandat o naştere prin cezariană deoarece copilul îşi schimbase poziţia. Mai mult decât atât, femeia a fost a sedată cu anestezic intravenos după ce epiduralul nu a fucnţionat, aceasta simţind fiecare mişcare a medicilor.

În momentul în care s-a trezit, Darya a rămas şocată, observând tăietura adâncă de pe faţa fiicei sale.

Micuţa a fost tăiată chiar lângă nas, sub ochiul drept, potrivit romaniatv.net.

Potrivit presei ruse, tânăra mamă a spus medicilor faptul că fetiţa „nu ar fi trebuit să se miște prea mult” în timpul naşterii. Mai mult decât atât tânăra mămica alăptează, cu toate că este sub tratament.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scandal între doi adolescenți din Mangalia. Unul din ei este în comă! Totul s-a întâmplat din cauza unei fete

Citeste si: Un lider PSD, în stare critică după un accident cumplit!

Citeste si: VIDEO Un jandarm din Cluj lovește și amenință un bărbat: "Te rup în două"

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.