Eroii anonimi ai Romaniei! Au salvat o fetita de 4 ani de la inec

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Ce ne-am face, fara ei, eroii anonimi ai Romaniei? Oameni obisnuiti dar capabili sa sara oricand in apa sau in foc, pentru semenii aflati in pericol.

O astfel de poveste s-a petrecut pe cel mai mare strand din tara la Arad, iar o fetita de 4 anisori a fost salvata in ultima clipa din ghearele mortii! Minute in sir au aplaudat oamenii de la strand.

Aceste aplauze nu s-ar fi auzit niciodata, iar paramedicii SMURD nu ar mai fi avut pe cine transporta la spital daca in aceasta multime nu s-ar fi aflat 2 oameni curajosi.



Un strand aglomerat din Arad este scena actiunii. Aici venise la plaja, alaturi de familie, si o fetita de 4 ani. Nu e clar daca fetita a fost lasata nesupravegheata. Cert este ca, fara ca nimeni sa-si dea seama, a ajuns in mijlocul unuia dintre bazine, neajutorata. Sute de oameni se aflau in jur, insa nimeni n-a observat ca micuta are nevoie de ajutor.

Pana cand un barbat venit cu familia a vazut-o.
Nu a ezitat sa intervina. Ne povesteste intamplarea de parca n-ar fi facut nimic iesit din comun. Chiar daca fara ajutorul lui, fetita de numai 4 ani ar fi murit cu siguranta:

"Am intrat repede in apa, am scos-o si m-am inegrit eu la fata. Ea era neagra deja. Cine stie cat a stat acolo? Cred ca cel putin 10 minue, ca era intoarsa cu fata in jos si mainile asa".


In acest moment intervine al doilea erou din aceasta poveste, o asistenta aflata in timpul liber, la plaja. Fara sa stea pe ganduri, femeia a inceput manevrele de resuscitare, in timp ce oamenii sunau disperati la 112.

Paramedicii SMURD ajunsi la strandul din Arad au fost nevoiti sa acorde ingrijiri medicale si mamei fetitei, care n-a putut suporta sa priveasca scenele ingrozitoare.

Interventia rapida a acestui barbat si manevrele de resuscitare ale asistentei aflate intamplator la piscina au salvat copilul de 4 ani.
Politistii au inceput deja o ancheta pentru a vedea daca fetita de 4 ani a fost lasata nespuravegheata. In plus, trebuie sa stabileasca daca administratorii strandului au respectat toate regulile de functionare.
##VIDEO117944##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.