Eroii morti in Afganistan, pentru ultima data in casa parinteasca!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 oct 2020, 00:30

Parintii si rudele nu si-au mai putut stapani lacrimile cand au vazut sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Postelnicu, unul dintre cei doi soldati morti in Afganistan, in urma cu cateva zile.

Parca nu le venea sa creada ca tanarul care abia plecase, in august, in prima misiune in Afganistan s-a intors acasa intre patru scanduri.Tatal soldatului a avut o presimtire ca se va intampla ceva rau din momentul cand tanarul a plecat de acasa. Adrian Postelnicu, divortase, in urma cu doi ani si de o jumatate de an isi refacuse viata langa altcineva. Parintii lui abia asteptau sa devina bunici.Ba

mai mult l-au si rugat sa nu plece in Afganistan.##VIDEO80482##Si nu s-a mai intors viu.Azi-noapte eroul, in varsta de 34 de ani s-a intors la casa parinteasca in jurul orei 2, in sicriu, infasurat in tricolor. Inmormantarea va avea loc maine, in Corbu, locul unde Adrian Postelnicu si-a petrecut copilaria si unde parintii tocmai isi cumparasera loc de veci.Si la Alba -Iulia a fost jale mare .Cel de-al doilea soldat mort, in Afganistan, a fost si el adus acasa.
Sicriul cu trupul neinsufletit al eroului de doar 28 de ani a fost depus la Cercul militar din Alba-Iulia. Indurerata, mama tanarului, Vasile Claudiu Popa nu se mai putea desprinde de portretul acestuia. Militarul nu se afla la prima misiune in Afganistan. Chiar daca a avut experienta se pare ca ghinionul i-a adus moartea. Maine si Vasile Claudiu Popa va fi condus pe ultimul drum. Cei doi soldati au fost decorati post-mortem de presedintele Traian Basescu.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: