Eroii zilei în uniformă: Polițiștii Ionuț și Darius i-au salvat viața unei tinere după o acțiune contra cronometru

Autor: Andrei Costanda

Ionuț și Darius, cei doi eroi în uniformă care au salvat viața tinerei

Sursa: Facebook / Ministerul Afacerilor Interne

O patrulă de poliție a salvat viața unei tinere după ce a răspuns prompt la un apel de urgență cu privire la o tentativă de suicid.

Era miezul nopții când Ionuț și Darius, doi polițiști aflați în patrulare, au observat un bărbat alergând spre ei, disperat și panicat.

Cei doi polițiști au acționat ca la carte

Bărbatul le-a cerut ajutorul, arătându-le mesaje pe telefonul său de la prietena lui, mesaje cu tentă suicidală.

„Vă rog să mă ajutați! Prietena mea mi-a dat mesajele astea și nu mai răspunde deloc”, le-a spus bărbatul, vizibil tulburat.

Polițiștii au acționat prompt și au întrebat unde locuiește prietena bărbatului. Bărbatul a indicat că locuiește în zonă, dar că nu are chei de la apartament și nu reușește să o contacteze. Ultima dată când a vorbit cu ea, aceasta era acasă.

Fără a pierde timp, Ionuț și Darius s-au deplasat imediat la adresa indicată. La apartament nu au primit niciun răspuns și nu se auzea niciun zgomot din interior.

Conștienți de gravitatea situației, cei doi polițiști au decis să forțeze ușa. Odată intrați, au găsit o tânără căzută pe hol, ținând în mână un recipient mare de detergent.

„Se pare că a băut din el! Sună tu la ambulanță. Eu încerc să îi acord primul ajutor”, a spus Darius către Ionuț, în timp ce se grăbea să evalueze starea fetei.

Fata era inconștientă și prezenta urme vizibile de detergent pe față, semn că ingerase o cantitate considerabilă. Până la sosirea ambulanței, cei doi polițiști au urmat instrucțiunile date de medici prin telefon, oferindu-i fetei primul ajutor necesar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști

Citește și: Ies la lumină detalii tulburătoare în cazul morții Dianei! Care au fost ultimele cuvinte ale tinerei atacate de urs în Bucegi, după ce a sunat la 112

Viața fetei a fost salvată de cei doi polițiști

Echipajul medical a preluat-o pe tânără și a transportat-o de urgență la spital. Ionuț și Darius au așteptat cu sufletul la gură primele vești despre starea ei. După câteva ore de incertitudine, medicul a ieșit din unitatea de urgență cu vești bune.

„Felicitări, băieți! Am auzit că voi ați fost acolo. Dacă se mai întârzia… Ca medic, vă pot spune că ați salvat o viață!”, au fost cuvintele medicului, care a subliniat importanța intervenției rapide și a acțiunilor corecte ale polițiștilor.

Efortul și promptitudinea lor au fost esențiale în salvarea vieții tinerei, demonstrând încă o dată importanța intervențiilor rapide și corecte în situații de urgență.

În urma acestui incident, cei doi polițiști au primit laude și felicitări nu doar din partea colegilor, dar și din partea comunității locale, recunoscătoare pentru curajul și devotamentul lor. Intervenția lor a fost un exemplu clar de profesionalism și dedicare în slujba cetățenilor, oferind un model de urmat pentru toți cei din forțele de ordine.

 


În prima parte a ediției de joi, 1 august, din „Casa iubirii”, Bogdan a încercat să-i facă pe Antoni și Rebecca să discute în legătură cu despărțirea lor bruscă, însă foștii iubiți au dat dovadă de niște orgolii de neclintit.